ПРЕГЛЕД НА УСЛУГАТА

Банята се счита за едно от най-мръсните помещения в нашия дом. Това е така, заради влажната среда, в която много добре се развиват токсични гъбички като плесен, мухъл, бактерии и спори. Другият проблем в банята, особено в районът, в който ние живеем е котленият камък.

Ние правим пълна дезинфекция на цялата баня и тоалетна без никаква химия. Полираме всяка повърхност, така че да се задържа възможно най-малко влага и вода. Банята е чиста само когато е суха. Заради това ние почистваме и вентилационните отвори и канала до около 3-4 метра дълбочина.

Ако погледнете всеки един препарат за баня и тоалетна ще видите абревиатури, които показват колко са вредни не само за хората, но и за природата и животните, а по-голямата част от използваните препарати отиват точно при тях.

ХАТУАМА ГАРАНТИРА

Ние от ХАТУАМА правим пълна дезинфекция и почистване на баня и тоалетна със сертиф ицирани уреди за такова почистване, след което поддържаме тази чистота със специални кърпи и материали с нано фибри, които почистват 6 пъти по-хигиенично от конвенционалните методи

ВАЖНО!!!

Не забравяйте, че банята и тоалетната са като газова камера и използването на силни препарати без предпазни мерки може да доведат до сериозни здравословни проблеми.

HATUAMA Bath Pro Cleaning

Почистване, полиране, дезинфкция и подсушаване на плочки
Почистване и дезинфекция на тоалетна
Почистване на осветителни тела, огледала и таван
Дезинфекция на плотове и мивки
Почистване и полиране на смесители
Външно почистване на мебелите в банята
Почистване и подсушаване на под
Изхвърляне на кошчето за боклук
ЦЕНА: 40лв.

HATUAMA Bath Super Cleaning

Всичко включено в Pro Cleaning Пакета
Почистване на котлен камък по смесителите
Почистване на котлен камък от душ-кабина, вана и паравани
Почистване и дезинфекция на фуги
Почистване на вентилация и канали
ЦЕНА: 90лв.